طريقة عمل الكشك الماظ+ سلطة باذنجان تجنن وبالخطوات المصورةاΞ

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

default طريقة عمل الكشك الماظ+ سلطة باذنجان تجنن وبالخطوات المصورةاΞ

مُساهمة من طرف ملكة الجرح في الجمعة سبتمبر 18, 2009 9:19 pm

السلام عليكم

طريقة عمل الكشك الماظ+ سلطة باذنجان تجنن وبالخطوات المصورة

لللاسف بقا لي كام يوم منزلتش حاجة لاني كنت معزومة بره و لاني تعباانة اووي [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]بس بأذن الله هتتعوض
بس النهاردة عملت كشك وسلطة قولت لازم انزلهلكم [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

الكشك

المقادير

كوب ونص شوربة ويفضل شوربة دسمة (فراخ/ بط)

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



3 معالق زبادي او لبن

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



2 م دقيق

1 بصلة مقطعة

م زبدة

ملح /فلفل

الطريقة

بنحط الزبادي والدقيق في طبق ونقلبهم كوويس و نسيبهم علي جنب

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



في حلة علي النار بنحط الزبدة والبصلة لحد ما تتحمر وتبقي زي تقلية الكشري

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



هنستخدم البصل للتزيين

مكان تحمير البصل بنضيف الشوربة

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



ونظبط الملح و الفلفل ونسيبها تغلي كوويس

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



بنضيف خليط الزبادي والدقيق

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



نقلب بسرررررررررررررررررررررررررررعة اوووي عشان ميكتلش

ونوطي النار ولو عمل كتل بنضربه في الخلاط او بالمضرب ونرجعه علي النار تااني

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



بنسكبه ونزينه بالبصل المحمر ونسيبه لحد ما يبرد ويجمد ممكن يتحط معاه قطع فراخ او كور كفتة او لحم

يا سلام مع العيش المحمص [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



********************************

السلطة

انا كلتها بره مرة وعجبتني انا من عادتي اي حاجة اكلها بره وتعجبني احب انفذها في البيت
والحمد لله بتكون قريبة كتير

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



ا باذنجانة مفطعة مكعبات

1 طماطم مكعبات

1 فلفل مكعبات

1 بصل مبشورة

ملح / كمون / خل / فلفل

م طحينة

بنحط رشة ملح علي الباذنجان ونحمره شوية في الزيت

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



بنحط البصل و1/2 م زيت ونضيف الطماطم والفلفل والباذنجان والخل والتوابل ومعلقة طحينة ونقلبهم كوويس برااحة عشان السلطة تحافظ علي شكلها

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



سلاااااااااااااااااااااام

ملكة الجرح
افضل عضو
افضل عضو

رسائل sms مجانا:

يدا بيد نسعى لرقي منتدانا

الجنس: انثى

عدد المساهمات: 1057
النقاط : 2544
التقدير: 10
تاريخ التسجيل: 29/07/2009

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى