شات لاتكابر - شات لا تكابر دردشه لاتكابر شات التجمع الاردني
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

فطائر مقلية سهلة وسريعة ولذيذة جربوها هتدعوولي بالخطوات المصورة من مطبخي

اذهب الى الأسفل

فطائر مقلية سهلة وسريعة ولذيذة جربوها هتدعوولي بالخطوات المصورة من مطبخي Empty فطائر مقلية سهلة وسريعة ولذيذة جربوها هتدعوولي بالخطوات المصورة من مطبخي

مُساهمة من طرف ملكة الجرح الجمعة سبتمبر 18, 2009 3:14 pm



السلام عليكم

اولا حمد الله علي سلامة منتدانا الغالي

ثانيا وحشتوووووووووووووووووووني

بقالي كام يوم عايزة انزل حاجات كتير بس للاسف المنتدي عطل




المقادير

1/2 1 كوب دقيق

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



1 م لبن بودر

1 م خميرة بيرة

1 م بيكنج لودر

1/2 معلقة ملح

1/4 معلقة سكر

1 معلقة زيت

1/2 بيضة

1/2 كوب مية او اقل علي حسب

الحشو

خضار مقطع مكعبات (فلفل /طماطم / بصل)

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



مشروم

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



فراخ مقطعة

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



فص ثوم مطحون

قرفة /ملح /بهارات /فلفل / كمون

الطريقة

بنخلط الحاجات الجافة ونحط البيض والزيت

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



بنضيف المية حبة حبة برااحة لحد ما العجينة تلم ومتلزقش في الطبق بتكون طرية مش يابسة بنغطيها ونحطها في مكان دافي تخمر لمدة ساعة

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



بنجهز الحشوة

بنحط علي النار الخضار في زيت ونقلبه

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



لما يذبلوا شوية نضيف المشروم

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



لما الخضار يستوي نحط اللفراح

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



هنا الحشو جااهز

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



بعد ما العجينة خمرت بنفردها بالرول كوويس

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



ونقطعها دواير

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



نحط الحشو

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



ونقفل بدايرة تانية

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



بنقفلها كوويس عشان الحشو ميطلعش اثناء القلي

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



بنحمي الزيت كوويس واول مايسخن بنوطي النار عشان الفطاير تستوي كوويس

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



الشكل النهاااااااااااائي

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



اقررب

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



من جوه هشة وطرية اووي ومن بره مقرمشة

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



اتمني يكون اطبق عجبكم
ابدعي انتي بقي في الحشوات
صدقيني هتعجبك اووي وفي العزومات هتبهر ضيوفك
ملكة الجرح
ملكة الجرح
افضل عضو
افضل عضو

رسائل sms مجانا : [table style="WIDTH: 96px; HEIGHT: 86px" border=1][tr][td]
فطائر مقلية سهلة وسريعة ولذيذة جربوها هتدعوولي بالخطوات المصورة من مطبخي 85594076
يدا بيد نسعى لرقي منتدانا[/td][/tr][/table]

الجنس : انثى

عدد المساهمات : 1057
النقاط : 2544
التقدير : 10
تاريخ التسجيل : 29/07/2009

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى